Om je spaarcenten te laten renderen, is beleggen in vastgoed een goed idee

Je spaarboekje brengt nauwelijks iets op. Beleggen in aandelen is dan weer riskant en vraagt behoorlijke kennis van financiële markten. Slim investeren doe je met vastgoed!

Op lange termijn is dit een haast risicovrije belegging, want zowel het gebouw als de grond zullen in waarde blijven stijgen. Dankzij de maandelijkse huuropbrengst geniet je bovendien van extra rendement.

 

 

Bij Condominium krijg je een gegarandeerde meerwaarde!

Investeren in ons vastgoed

Financiƫle zekerheid

Beleggen in vastgoed geeft je een garantie: je koopt een woning en verhuurt die. Met de huurinkomsten betaal je de hypotheek voor die woning af. Wat overblijft is een mooie maandelijkse extra op je rekening.

Optimaal rendement met weinig risico

Naast de maandelijkse huurinkomsten, stijgt je woning jaarlijks in waarde. Als je ooit beslist om de woning te verkopen, krijg je er allicht meer voor dan dat je initieel betaalde. Beleggen in vastgoed is daardoor de meest zekere belegging, met het hoogste rendement.

Belastingvrije huurinkomst

Reële huurinkomsten gaan rechtstreeks in je portemonnee, omdat de overheid hier geen belasting op heft. Tip: kijk na of je de tweede woning kan inbrengen als belegging en of je dat extra fiscaal voordeel kan opleveren.

Investeren in vastgoed?

Bij Condominium krijg je een gegarandeerde meerwaarde!

Nu investeren